Mâncăm online

Posted: Decembrie 20, 2011 in Promovare, Publicitate

Sărbătorile bat la uşă repejor…numa mâine nu-i poimâine şi Crăciunul a sosit. Cu toţii ne pregătim pentru această perioadă din timp cu făcutul curăţeniei, cu shoppingul, cu împobobitul bradului etc, însă cea mai mare pregătire este întotdeauna cea din bucătărie. Dacă nu v-aţi făcut încă „temele” sau nu mai aveţi timp pentru pregătirea preparatelor de Crăciun, puteţi să vă umpleţi masa sau cămara cu doar câteva clickuri.

Producători ecologici şi tradiţionali din zona Ardealului îţi umplu cămara din câteva click-uri. O asociaţie de producători lansează azi, la Cluj, „Coşul ţărănesc“ – un sistem de livrare la domiciliu a alimentelor ecologice şi tradiţionale.

Nouă producători agricoli din cinci judeţe din Transilvania au pus pe picioare o metodă nouă în România pentru vânzarea produselor tradiţionale şi ecologice. Oferta ardelenilor bio cuprinde fructe, legume, sucuri de fructe, cătină, dulceaţă de casă,  brânză de burduf, caşcaval, cârnaţi, slănină, tobă.

Tot din producţia ţăranului român, clientul poate comanda paste făinoase de casă, miere de albine de toate soiurile, prăjituri şi vinuri de calitate, adică aproape tot ce se poate cumpăra în present şi din piaţă. Produsele bio şi tradiţionale cu certificat vor putea fi însă comandate şi online. În plus, ele le pot fi aduse doritorilor la uşă.

„Coşul ţărănesc”, cum este denumit programul, se aplică cu succes în Statele Unite ale Americii şi în unele ţări din Europa. Sistemul de distribuţie din zona Ardealului va fi gestionat de o echipă operativă, care va încheia abonamente cu consumatorii, va prelua comenzile de la aceştia şi le va transmite agricultorilor. ( http://www.adevarul.ro )

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s